AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçenin yandığını görmek

Kahve falında bahçenin yandığını görmek

Kahve falında bahçenin yandığını görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında bahçenin yandığını gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında bir bahçenin yandığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçenin yandığını görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında bahçe yandığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yandığını görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde ateş yandığını görmek güzel günlere kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında kolun yandığını görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin yüzünün yandığını görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında üzerindeki elbisenin yandığını görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir