AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtını kıllı görmek

Kahve falında birinin sırtını kıllı görmek

Kahve falında birinin sırtını kıllı görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, bolluk içinde yaşanacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sırtını kıllı gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek sorunların ve engellerin biteceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sırtı kıllı görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işarettir.

Kahve falında sırtında kıl olduğunu görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını kıllı görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında sırtta kıl görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtı kıllanmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında kıl görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir