AnaSayfa / Genel / Kahve falında çek karnesi görmek

Kahve falında çek karnesi görmek

Kahve falında çek karnesi görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çek karnesi gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında çek karnesi görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Kahve falında karneden teşekkür almak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında zayıf karne görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karne görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun karnesini görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında karnede zayıf görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında karnede zayıf not görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulur.

Kahve falında okul karnesi görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir