AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye vurduğunu görmek

Kahve falında kediye vurduğunu görmek

Kahve falında kediye vurduğunu görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında kediye vurduğunu gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında kediye vurduğunu görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini vurduğunu görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, kazancının da eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin seni vurduğunu görmek mevki makam sahibi olunacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker vurduğunu görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başını duvara vurduğunu görmek işte de mutlu olunacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin koluna vurduğunu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, haram mal yiyip içeceğine delalettir.

Kahve falında eşini vurduğunu görmek bütçesinin küçüleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir