AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni ıslattığını görmek

Kahve falında birinin seni ıslattığını görmek

Kahve falında birinin seni ıslattığını görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, verilen emeklerin heba olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni ıslattığını gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin seni ıslattığını görmek lüksüne de lüks katacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatak ıslatmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, isteklerine kulak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza girip ıslanmamak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış nohut görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında hortumla ıslatmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret eder.

Kahve falında ısparta halısı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslanmış bulgur görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir