AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış bulgur görmek

Kahve falında ıslanmış bulgur görmek

Kahve falında ıslanmış bulgur görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış bulgur gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında ıslatılmış bulgur görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ıslanmış bulgur görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında bulgur ıslatmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak ıslatmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sorunlarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ısten kovulmak aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış kağıt görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak çok büyük bir işe girileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet eder.

Kahve falında alt ıslatmak biraz zaman geçmesi gereken haber, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir