AnaSayfa / Genel / Kahve falında alim adam görmek

Kahve falında alim adam görmek

Kahve falında alim adam görmek rahat yüzü göreceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, içinin rahat edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alim adam gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında alim adam görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş alim görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında islam alimi görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya rivayet etmektedir.

Kahve falında dini aliminin elini öpmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Kahve falında bir alimin elini öpmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir alimi görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alim hoca görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük din alimi görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir