AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş alim görmek

Kahve falında ölmüş alim görmek

Kahve falında ölmüş alim görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, elindekini de bitireceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş alim gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Kahve falında alim mezarı görmek hastalıklardan kurtulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında birinin alim olduğunu görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alime hizmet etmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına delalettir.

Kahve falında alim birinin elini öpmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında alimden nasihat almak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında alime soru sormak bol para kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında bir alimin elini öpmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş alim görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir