AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin salıncakta sallandığını görmek

Kahve falında birinin salıncakta sallandığını görmek

Kahve falında birinin salıncakta sallandığını görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin salıncakta sallandığını gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin salıncakta sallandığını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına yorulur.

Kahve falında salıncakta sallanan birini görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salıncakda sallanmak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekte salıncakta sallanmak böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir