AnaSayfa / Genel / Kahve falında salıncakda sallanmak

Kahve falında salıncakda sallanmak

Kahve falında salıncakda sallanmak hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, olaylı günler geçireceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salıncakda sallanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salıncakta sallandığını görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında salıncakta sallanmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının salıncakta sallandığını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına alamet eder.

Kahve falında kendini salıncakta sallanırken görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında salıncakta sallanan birini görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir