AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini salıncakta sallanırken görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak kendini her konuda geliştireceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin salıncakta sallandığını görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salıncakta sallanmak sağlığını geri kazanacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında salıncakda sallanmak daha bir sevileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının salıncakta sallandığını görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir