AnaSayfa / Genel / Kahve falında salıncakta sallanan birini görmek

Kahve falında salıncakta sallanan birini görmek

Kahve falında salıncakta sallanan birini görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sağlığın da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında salıncakta sallanan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya önceden üzerinde anlaşılmış şeylerde yeni düzenlemeler yapmak veya bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında salıncakda sallanmak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında salıncakta sallanırken görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini salıncakta sallanırken görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin salıncakta sallandığını görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında yüksekte salıncakta sallanmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir