AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, canlanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin salıncakta sallandığını görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında salıncakda sallanmak sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında salıncakta sallanan birini görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalettir.

Kahve falında salıncakta sallanırken görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında salıncakta sallandığını görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde salıncakta sallanmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir