AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hayat boyu çok sevileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, hayırlı haberler alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında salıncakta sallanan birini görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin salıncakta sallandığını görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında salıncakta hızlı sallanmak para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yüksekte salıncakta sallanmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salıncakta sallanmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında salıncakta sallanırken görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir