AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saklandığını görmek

Kahve falında birinin saklandığını görmek

Kahve falında birinin saklandığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saklandığını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında camide saklanmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işarettir.

Kahve falında boğadan saklanmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birşeyden saklanmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, sevindirici haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında korkmak saklanmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işarettir.

Kahve falında askerden saklanmak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet eder.

Kahve falında koşup saklanmak hedeflere ulaşılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir