AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun saçının kesildiğini görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ayağının kesildiğini görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun kesildiğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun başının kesildiğini görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, muradına eremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun kesildiğini görmek mutluluk ve başarı getireceğine, patron koltuğunda oturacağına işarettir.

Kahve falında saçların kesildiğini görmek bir sınavdan geçileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına delalettir.

Kahve falında saç kesilmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir