AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının kesilmesi görmek

Kahve falında saçının kesilmesi görmek

Kahve falında saçının kesilmesi görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının kesilmesi gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Kahve falında saçlarını kesildiğini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla saçının kesildiğini görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yaşamının belli bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının kesildiğini görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında saçını kesili görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının kesilmesini görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında saçının küt kesildiğini görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir