AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak

Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak

Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak aksiliklerin yaşanacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında saç kestirmek ve sarıya boyatmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını boyatıp kestirmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirip boyatmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında saç boyatmak kestirmek öz güveninin yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, esenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saç kestirmek boyatmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına inanılır.

Kahve falında saçı kestirip boyatmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir