AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç uçlarını kestirmek

Kahve falında saç uçlarını kestirmek

Kahve falında saç uçlarını kestirmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, statü atlayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç uçlarını kestirmek gördüyseniz:

  • Sürpriz aşklar veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında saç uçlarını kestirmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç ucunu kestirmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü birine saç kestirmek nefsine uyacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçını kestirdiğini görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçını kestiğini görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Kahve falında başkasını saçını kestirmiş görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir