AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı koklamak

Kahve falında saçı koklamak

Kahve falında saçı koklamak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, şöhret elde edeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, bunalacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı koklamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında saçlarını koklamak evine huzur ve bereketin geleceğine, kendi işine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında kadın saçı koklamak kurtuluşa ereceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçlarını koklamak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize inanılır.

Kahve falında birinin saçını koklamak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Kahve falında saç koklamak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları koklamak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını koklamak belalı kimselerle karşılaşacağına, muradın yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir