Kahve falında birinin saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında birinin saçını kestirdiğini görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, neşenin yerine geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Kahve falında saçlarını kestiğini görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestirmek istemek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine saç kestirmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalettir.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını perçem kestirmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kestireceğini görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret eder.

Kahve falında saçını küt kestirmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top