AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını perçem kestirmek

Kahve falında saçını perçem kestirmek

Kahve falında saçını perçem kestirmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını perçem kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızın karşılanması amacıyla kendi istediğiniz yoldan gidilmesi veya yöntemlerinizin kabullenilmesi konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında saçını perçem kestirmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perçem kestirmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında perçem kestirdiğini görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında perçem kesmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perçem görmek üzüntünden sağlığından olacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine yorulur.

Kahve falında saçımı kestiğimi görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir