AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestireceğini görmek

Kahve falında saçını kestireceğini görmek

Kahve falında saçını kestireceğini görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında saçını kestireceğini gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında babasının saçını kestiğini görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında kendi saçını kestirdiğini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç uçlarını kestirmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin saçını kestirdiğini görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir