AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını beyazlamış görmek

Kahve falında birinin saçını beyazlamış görmek

Kahve falında birinin saçını beyazlamış görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, malını ve canını emniyete alacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçını beyazlamış gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Kahve falında beyaz tel saç görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçlı kadın görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını beyazlamış görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün saçını beyaz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayatın pahalılaşmasına yorulur.

Kahve falında saçlarında beyaz görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun ve beyaz saç görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçında beyazlar görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir