AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarında beyaz görmek

Kahve falında saçlarında beyaz görmek

Kahve falında saçlarında beyaz görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hasta ise şifa bulacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında saçlarında beyaz gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Kahve falında beyaz saç kopardığını görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin saçını beyaz görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını beyaz saçlı görmek kolaylıklara kavuşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında beyazlar görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının saçlarını beyazlamış görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının beyaz olduğunu görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek derin bir nefes alacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir