AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün saçını beyaz görmek

Kahve falında ölünün saçını beyaz görmek

Kahve falında ölünün saçını beyaz görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, olumsuz haberler alacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kazançlı işlere gireceğine, yüzünü güldüreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün saçını beyaz gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında ölünün saçını beyaz görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü beyaz saçlı görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün saçlarını beyaz görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü saçı kesmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, iyi konumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün saçını yıkamak mali krize gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü siyah saçlı görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün saçlarını kesmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölü saçı taramak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir