AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ve beyaz saç görmek

Kahve falında uzun ve beyaz saç görmek

Kahve falında uzun ve beyaz saç görmek kariyer edineceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında uzun ve beyaz saç gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında uzun ve beyaz saç görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları uzun ve beyaz görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz uzun saç görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uzun beyaz saç görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet eder.

Kahve falında babanın saçını uzun görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı uzun saçlı görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, helal rızık yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun saçlı kadın görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun lüle saç görmek işlerinin düzeleceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir