AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını beyazlamış görmek

Kahve falında başkasının saçını beyazlamış görmek

Kahve falında başkasının saçını beyazlamış görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını beyazlamış gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında saçların bir kısmını beyazlamış görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçlı olmak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını beyaza boyatmak daha bir sevileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saçı siyah görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarının beyazlaştığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında saça beyaz boya görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına yorulur.

Kahve falında annesinin saçlarını beyaz görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tel saç görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir