AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saç kesmek

Kahve falında birinin saç kesmek

Kahve falında birinin saç kesmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saç kesmek gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında saçı makasla kesmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında saçtan bir tutam kesmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin saçını kesmek böylece kişinin hafifleyeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kırıklarını kesmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saç kesmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, dinde olgunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz saç kesmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, merdiven atlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir