AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ruj sürdüğünü görmek

Kahve falında birinin ruj sürdüğünü görmek

Kahve falında birinin ruj sürdüğünü görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kendine ruj sürdüğünü görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin ruj sürdüğünü görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ruj sürdüğünü görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında pembe ruj sürdüğünü görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ruj sürmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir