AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe ruj sürdüğünü görmek

Kahve falında pembe ruj sürdüğünü görmek

Kahve falında pembe ruj sürdüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Zannettiğinizden daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında pembe ruj sürdüğünü görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ruj sürdüğünü görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin ruj sürdüğünü görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kendine ruj sürdüğünü görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek tüm isteklerine kavuşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında pembe ruj sürmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir