AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ruj sürmek

Kahve falında beyaz ruj sürmek

Kahve falında beyaz ruj sürmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, küs kimselerin barışacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ruj sürmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Kahve falında beyaz ruj sürmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pembe ruj sürmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında parlak ruj sürmek beklenilen takdiri alacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek ruj sürmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kendine kırmızı ruj sürmek adının fesada karışacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ruj sürmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir