AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine ruj sürdüğünü görmek

Kahve falında kendine ruj sürdüğünü görmek

Kahve falında kendine ruj sürdüğünü görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin ruj sürdüğünü görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe ruj sürdüğünü görmek onu alkışlayacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin ruj sürdüğünü görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kendine ruj sürdüğünü görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ruj görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ruj sürmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir