AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, temize çıkacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek yollarını ayıracağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı ruj sürdüğünü görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ruj sürdüğünü görmek sıkıntıların aşılacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kendine ruj sürdüğünü görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında pembe ruj sürdüğünü görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin ruj sürdüğünü görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hatalarını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ruj almak çok rahat bir nefes alacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı rujlu kadın görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir