AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin polis olduğunu görmek

Kahve falında birinin polis olduğunu görmek

Kahve falında birinin polis olduğunu görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin polis olduğunu gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak için yalnız başınıza ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında telefonla polis aramak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında polis yeleği giymek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, arkasından iyi konuşulacağına yorulur.

Kahve falında birini polise ihbar etmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu polis görmek maddi yükünün artacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında polise silah yakalatmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, bunun da geleceğine işarettir.

Kahve falında polis kaçmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini polis olmuş görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir