AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin pilav yediğini görmek

Kahve falında birinin pilav yediğini görmek

Kahve falında birinin pilav yediğini görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin pilav yediğini gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında etli pilav yediğini görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya yorulur.

Kahve falında bir başkasının pilav yediğini görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin pilav yediğini görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa pilav yedirmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet eder.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye pilav yedirmek maddi olanaklarının artacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir