AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye pilav yedirmek

Kahve falında ölüye pilav yedirmek

Kahve falında ölüye pilav yedirmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye pilav yedirmek gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Kahve falında ölüye pilav yedirmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğe pilav yedirmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek ister istemez çok üzüleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin pilav yediğini görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işarettir.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, koyu muhabbette kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir