AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates soyduğunu görmek

Kahve falında patates soyduğunu görmek

Kahve falında patates soyduğunu görmek işlerini tek başına yöneteceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kısmetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında patates soyduğunu gördüyseniz:

  • İletşim ağınızı genişletmeniz veya aktif olarak kullanmanız durumunda size sunacak veya paylaşacak şeyleri olan kişilerle karşılaşabiirsiniz.

Kahve falında patates soyduğunu görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında patates soymak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış patates soymak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının patates soyduğunu görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, deneyim kazanacağına delalettir.

Kahve falında patates soğan soymak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında patatesi soymak belalara denk gelmeyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş patates soymak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir