AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates soymak

Kahve falında patates soymak

Kahve falında patates soymak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok yorulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patates soymak gördüyseniz:

  • Kafanızın karşı cinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında pişmiş patates soymak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patates soyduğunu görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının patates soyduğunu görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında patates soymak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış patates soymak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patatesi soymak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates soğan soymak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir