AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin inek kestiğini görmek

Kahve falında birinin inek kestiğini görmek

Kahve falında birinin inek kestiğini görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, işe ve aşa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin inek kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında birinin inek kestiğini görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ilişkilerin noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını kestirmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saç kestiğini görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalettir.

Kahve falında et kestiğini görmek şifa göreceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları kısa kestirmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında deve kestirmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir