AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının saçını kestiğini görmek

Kahve falında yakınının saçını kestiğini görmek

Kahve falında yakınının saçını kestiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, büyük özgüven kazanacağına, ailesinden hayır göreceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınının saçını kestiğini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berbere saç kestirmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin saçını kestirdiğini görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını kestirdiğini görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını makasla kestirmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç boyatmak kestirmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında saç kesmek kestirmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir