AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırarak parmak koparmak

Kahve falında ısırarak parmak koparmak

Kahve falında ısırarak parmak koparmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında ısırarak parmak koparmak gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Kahve falında parmak ısırıp koparmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak atılıma geçeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağını ısırarak koparmak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ısırarak parmak koparmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak elde bulunan imkânların artacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında parmak ısırarak koparmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir