AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek

Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek

Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağının ısırıldığını gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında parmak ısırarak koparmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağını ısırarak koparmak aşkının da kalıcı olacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmak ısırıp koparmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine işarettir.

Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Kahve falında ısırarak parmak koparmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir