AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, maddi zarar edeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağını ısırarak koparmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında parmak ısırıp koparmak takdir edileceği işler yapacağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Kahve falında parmak ısırarak koparmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak bol nimete kavuşulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ısırarak parmak koparmak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, başarılarının çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir