AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak

Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak

Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak mekân değiştireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında ısırarak parmak koparmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında parmak ısırıp koparmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağını ısırarak koparmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, iş için gurbete gidileceğine inanılır.

Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında parmak ısırarak koparmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir