AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ölüm tarihini görmek

Kahve falında birinin ölüm tarihini görmek

Kahve falında birinin ölüm tarihini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ölüm tarihini gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Kahve falında birinin ölüm tarihini görmek güzel haberler alınacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihini görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüm tarihini duymak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ölüm tarihini görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işarettir.

Kahve falında ölüm tarihi görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir