AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek

Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek

Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öleceği tarihi öğrenmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında birinin ölüm tarihini görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihini görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm tarihini görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm tarihini duymak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir