AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek

Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek

Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının ölüm tarihini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, kişi, teklif veya plana şans tanımakta fayda var.

Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm tarihi görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işarettir.

Kahve falında ölüm tarihini görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihini görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ölüm tarihini görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm tarihini duymak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hep dua edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir