AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm tarihini görmek

Kahve falında ölüm tarihini görmek

Kahve falında ölüm tarihini görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ölüm tarihini gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ölüm tarihini duymak ailevi sorunlar yaşanacağına, özgüveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihini görmek karamsarlığa düşeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ölüm tarihini görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm tarihi görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ekmeğinin verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm tarihini görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir