AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihini görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında ölüm tarihini görmek kederlerinin son bulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hastalıklarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm tarihini duymak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kazançta zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ölüm tarihini görmek ticaretinin ilerleyeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm tarihi görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına delalet eder.

Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir